4-4 of 13
1
2
3
4
Historia e Deroni kthehet në 1991 dhe sot 28 vjet më vonë, kompania është krenare për ndërtimin plotësisht të prodhimit për ushqime bimore, si dhe prodhimin e produkteve të ndryshme ushqimore. Kompania në mënyrë aktive eksporton në më shumë se 14 vende të botës.Kopshtet Deroni rriten mbi 8 milion bimë perimesh: speca, domate, patëllxhanë, keksa dhe bimë të tjera perimesh. ...
BONDUELLE është mbi të gjitha një markë 'e korporatës' dhe një markë familjare. Emri i markës është emri i kompanisë dhe emri i familjes themeluese, aktivitetet e të cilës filloi në mes të shekullit të 19-të. Dhënia e emrit të familjes për produktin siguron që konsumatorët menjëherë të identifikojn produktin dhe të njohin emrin  BONDUELLE.  ...
SOCADO është një kompani ushqimore e ëmbëlsirave që vepron në botën e ëmbëlsirave dhe çokollatës në veçanti, që në fillim të viteve '70. Selia e saj është në Villafranca di Verona. -I gjithë procesi i prodhimit ndiqet me kujdes në çdo fabrikë, nga përzgjedhja dhe përzierja e lëndëve të para deri në prodhimin e llojeve të ndryshme të kremrave ose çokollatës dhe paketimit të produktit, duke siguruar kështu që Socado prodhon vetëm dhe gjithmonë çokollata e mira.
/uploads/Socado Katalog 2...
Kompania VELVET prodhon dhe shet sende shtëpiake për më shumë se 20 vjet.Duke vendosur për këtë lloj prodhimi, ne dëshironim të përmbushnim pritjet dhe nevojat e përdoruesve, të krijojmë produkte të cilësisë së mirë, të arritshme për të gjithë në të njëjtën kohë. Ne krijojmë artikuj të destinuara për çdo shtëpi, produkte të sigurta, të lira dhe efikase. Ndërkohë që siguron sigurinë e klientëve tanë dhe mjedisin. Kompania ka implementuar një Sistem të Menaxhimit të Cilësis...
4-4 of 13
1
2
3
4